ÜDVÖZLÖM AZ ÚJ-VAN+ AUTÓSISKOLA HONLAPJÁN!

BÓDIS JÓZSEFNÉ – ERIKA VAGYOK, AZ ÚJ-VAN+ AUTÓSISKOLA KFT. ISKOLAVEZETŐJE.

Köszönöm az érdeklõdését, köszönöm, hogy megtisztel figyelmével. Az Új VAN+ Autósiskolát, 2006 júliusában alapítottam, azzal a szándékkal, hogy kis létszámú csoportokban, csak motoros (A1, A-) és személygépkocsi (-B-) kategóriában oktassak, felhasználva mindazt a sok jó tapasztalatot, amelyet a 16 év alatt összegyûjtöttem.

iskolavezető

ELMÉLETI TANFOLYAMOK

B KATEGÓRIA

Az elméleti oktatás Pécs, Hungária u. 8. szám alatti elõadó teremben van, az ügyfélszolgálati iroda mellett. Korszerû, minden igényt kielégítõ környezetben multimédiás oktatás folyik. A sok-sok információ és ismeretanyag elsajátításának érdekes, könnyebben érthetõ módja, az ily módon tartott elõadás.

MOTOROS KATEGÓRIA

Az elméleti tanfolyam együtt tartható a személygépkocsi vezetõi tanfolyammal. A közlekedési szabályok mindenkire vonatkoznak, akár személygépkocsival, akár motorkerékpárral közlekedünk. A jármű jellegébõl adódó vezetéstechnikai különbségeket fogja mondani majd az oktató kolléga.

Oktatóink

 • Papp Ferenc

  Suzuki Swift

  Papp_Ferenc
 • Zubor Zoltán

  Volkswagen Polo

  Zubor_Zoltan
 • Harangi Gyula

  Opel Corsa

  Harangi_Gyula
 • Pálos Szabolcs

  Suzuki SX4

  Palos_Szabolcs
 • Fogas Gábor

  Fiat Panda

  Fogas_Gabor
 • Galambos Miklós

  Dacia Sandero

  Galambos_Miklos
E-learning |Tanulj online otthon

B KATEGÓRIA ELMÉLETI TANFOLYAM

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGGEL

Az e-learning képzések elektronikus úton, online közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és elsajátíthatóvá az ismereteket. A képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kaphatsz a megszerzett tudásról. Az e-learning tananyag gyorsan tudja követni az ismeretanyag (például a KRESZ) változásait is.

© Copyright - Új Van+ Autósiskola A weboldalt készítette: