ÚJ-VAN+ AUTÓSISKOLA PÉCS

Bemutatkozás

Bódis Józsefné - Erika vagyok, az ÚJ-VAN+ Autósiskola KFT. iskolavezetője. Köszönöm az érdeklõdését, köszönöm, hogy megtisztel figyelmével.

1990 óta vagyok a gépjárművezető képzés területén, a VAN+Autósiskola egyik tulajdonosa voltam 16 évig. Az Új VAN+ Autósiskolát, 2006 júliusában alapítottam, azzal a szándékkal, hogy kis létszámú csoportokban, csak motoros (A1, A-) és személygépkocsi (-B-) kategóriában oktassak, felhasználva mindazt a sok jó tapasztalatot, amelyet a 16 év alatt összegyûjtöttem. A kis létszámú csoportok elméleti felkészítése, vizsgáztatása a legeredményesebb. A hangulat családias, közvetlen, a kapcsolat személyesebb. Jómagam, elméleti oktatást végzek. A gyakorlati oktatást, szakmájukat magas szinten mûvelõ, a tanulókkal türelmes gyakorlati szakoktató kollegák végzik. Az oktatók kiválasztásakor az is motivált, hogy az oktató jó "pedagógus" és empatikus személyiség legyen. Célom az, hogy a hallgató jól érezze magát az elméleti és gyakorlati képzés során, olyan útravalót kapjon, hogy szeressen majd vezetni, mert ne feledje:

VEZETNI JÓ, DE FONTOS, HOGY JÓL TANULJA MEG!

Vallom, hogy ezt a tudást nem mindegy hol, hogyan, és nem mindegy mennyiért szerzi meg az ember.

Állandó kedvezményeinkrõl itt olvashatsz!

Új lehetõségek Autósiskolánknál!

- E learning  elméleti tanfolyam konzultációs lehetõséggel! - Ha nem tudsz résztvenni   tantermi képzésen -

- Automata váltós autóval is oktatunk!  -  Ha próbáltad, de nehezen megy a kuplung kezelése,   vagy ha ilyen autót fogsz vezetni  -

SIKERES ELMÉLETI VIZSGÁT TETT TANULÓINKKAL 10 NAPON BELÜL ELKEZDJÜK A VEZETÉST! 


Címünk: 7624 Pécs, Alkotmány u. 3 (a Kórház tér felett a Barbakán felé)
Tel / Fax: 06-72 226-229; Mobil: 06-20 3-226-225Információ kérése: info@ujvanplusz.hu   E-mail: ujvanplusz@ujvanplusz.hu, térkép a kapcsolat menüpont alatt!

KAPCSOLAT

06 20 3226-225

06 72 226-229

info@ujvanplusz.hu

Facebook

Pécs, Alkotmány u. 3

TÉRKÉP