TANFOLYAMAINK

Gyakorlati oktatás

B kategória

Sikeres elméleti vizsga után indul a képzés izgalmasabb része, a VEZETÉS!

Alapoktatás

9 óra (egy gyakorlati óra 50 perc)

Itt megtanuljuk a jármű technikai kezelését, a jármű feletti uralmat, manőverezést, a jármű biztonsági ellenőrzését. Ezen tudást gyakorló pályán és a forgalomban egyaránt megszerezheti, a megtanultakat forgalmi vizsgán kell bemutatni. Lányok! Nem kell félni, ezt mi is meg tudjuk csinálni! Nem lesz ellenfél a parkolás, akár hátramenetben sem.

Főoktatás

20 óra + 1 óra vizsga (egy gyakorlati óra 50 perc)

Most megtanuljuk, hogyan kell a gyakorlatban alkalmazni a jól megjegyzett szabályokat, hogyan kell autósként közlekedni. Vigyázat! Itt mindig minden mozog, nem úgy mint a tankönyvben! De nyugalom! A jól felkészült oktató kollégák türelmesen megtanítják, hogyan kell biztonságosan, kulturáltan közlekedni.

Ha egyes közlekedő partnereidtől nem ezt látni, Őt biztosan nem mi tanítottuk! Vagy „elfelejtette” amit tanult!

Te légy mindig udvarias, szabályt tisztelő közlekedő partner!

OKTATÁS AUTOMATA VÁLTÓS AUTÓVAL IS LEHETSÉGES AUTÓSISKOLÁNKBAN.

MOTOROS KATEGÓRIÁK

 (itt is egy gyakorlati óra 50 perc)

Kötelező óraszámok kategóriánként:

Kategória

Alapoktatás

Főoktatás

 "A1"

 6 óra

10 óra

 "A"

 10 óra

16 óra

Az alapoktatás ennél a kategóriánál is gyakorló pályán történik. Meg kell tanulni a jármű kezelését, manőverezést, és itt is szükséges elsajátítani egy alapszintű műszaki tudást. Járműkezelési vizsga, majd ezt követően forgalmi oktatás, és forgalmi vizsga. FONTOS! Az előírt öltözékben kell mindig motorozni, védve testi épségünket! Erről bővebben a gyakorlás előtt lesz szó. A fenti órákhoz természetesen tartozik 1 vizsgaóra is! A forgalmi oktatás és vizsga során oktató kísér max. 2 motorost, és rádión adja az eligazító utasításokat. Mondtam, tudni kell a kreszt, itt a tanulónak kell egyedül dönteni a forgalmi helyzetekben! Nem veszélytelen! A motort természetesen az iskola biztosítja, de van lehetőség saját motorral is gyakorolni, ha az előírt feltételeknek megfelel. Ha nincs felmentés elsősegélynyújtásból, ugyanúgy részt kell venni elsősegélynyújtó tanfolyamon és vizsgán, mint azt az elméleti oktatásnál leírtuk.

TOVÁBBI TANFOLYAMOK

E LEARNING

Elméleti oktatás

KAPCSOLAT

06 20 3226-225

06 72 226-229

info@ujvanplusz.hu

Facebook

Pécs, Alkotmány u. 3

TÉRKÉP