TANFOLYAMAINK

Elméleti oktatás

B KATEGÓRIA

van plusz autósiskola pécs

Az elméleti oktatás Pécs, Hungária u. 8. szám alatti elõadó teremben van, az ügyfélszolgálati iroda mellett.

Korszerû, minden igényt kielégítõ környezetben multimédiás oktatás folyik. A sok-sok információ és ismeretanyag elsajátításának érdekes, könnyebben érthetõ módja, az ily módon tartott elõadás.

FONTOS! Nem elegendõ csak a foglalkozásokon részt venni, otthon is tanulni kell kicsit. Ehhez lehet vásárolni,  tankönyvet az ügyfélszolgálati irodában. A felkészítést közlekedési ismeretekbõl, szerkezeti és üzemeltetési ismeretekbõl és vezetés elméletbõl tartjuk. 

A felkészülést követõen (kb. 3 hét) elméleti vizsgát kell tenni. A vizsgakérdések számítógépen futnak, itt kell kiválasztani, és bejelölni a helyes válaszokat. A gép értékel, és azonnal megtudható az eredmény. Nem kell megijedni, könnyebb mint a teszt lapos vizsga volt! Már persze annak, aki jól megtanulta a kreszt!

Vizsgakérdések gyakorlására  van lehetőség a tantermi oktatást választók részére is! Ez ugyan fizetős szolgáltatás, de még mindig olcsóbb, mint a pótvizsga! Ezzel kapcsolatos pontos, részletes információt a kresz oktató ad.

ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ TANFOLYAM

A vezetéssel párhuzamosan szervezzük, három alkalommal jelentene elfoglaltságot, az időpontokról

értesítést kapnak a tanulók, de web lapunkon is közzé tesszük. 15-18 fős csoportokat oktatunk, a

bejelentkezés sorrendjében töltjük fel a csoportot.

Vizsgára egyedileg kell bejelentkezni, ennek részleteit az oktató elmondja.

autósiskola pécs

MOTOROS KATEGÓRIA

Az elméleti tanfolyam együtt tartható a személygépkocsi vezetõi tanfolyammal. A közlekedési szabályok mindenkire vonatkoznak, akár személygépkocsival, akár motorkerékpárral közlekedünk. A jármű jellegébõl adódó vezetéstechnikai különbségeket fogja mondani majd az oktató kolléga. A megtanult szabályok magabiztos alkalmazása nagyon fontos a motoros képzésben, hisz itt nincs olyan helyzetben az oktató, hogy cselekedni tudjon helyettünk kritikus forgalmi helyzetekben, ez a mi feladatunk.

Teszt gyakorlásra ugyanúgy van lehetőség mint a B kategóriásoknak!

TOVÁBBI TANFOLYAMOK

E LEARNING

Gyakorlati oktatás

KAPCSOLAT

06 20 3226-225

06 72 226-229

info@ujvanplusz.hu

Facebook

Pécs, Alkotmány u. 3

TÉRKÉP