JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

Jelentkezés

B KATEGÓRIA

Ha az elhatározást tett követi, jó úton van felénk. Az ügyfélszolgálatnál regisztráljuk, ha teljes az elszántság a dolog iránt, a jelentkezési lapot is ki lehet tölteni.

Tanfolyamainkra a jelentkezes@ujvanplusz.hu e-mail címen is jelentkezhet, ez esetben, az Ön, e-mailben elküldött neve és telefonszáma szükséges a regisztrációhoz.

Természetesen meg kell felelni a jogszabályi feltételeknek (életkori, közlekedésbiztonsági, egészségügyi), majd képzési szerződést kötünk, és kezdődhet a munka. Tanfolyamaink igény szerint indulnak, délelőtt, délután. Bejelentkezés után, -ami történhet telefonon, személyesen, vagy e-mailben- mindenkit kiértesítünk a pontos indulásról.  Bármelyik tanfolyamra előre is bejelentkezhet.

A jelentkezéssel kapcsolatos adminisztráció:

-  jelentkezési lap: - az iskola adja, ki kell tölteni

-  orvosi alkalmassági igazolás: - háziorvos végzi a vizsgálatot, a kapott igazolásból egy példányt kell    leadni iskolánkban

-  nyilatkozat 8 ált. isk. végzettségről /jelentkezési lapon/

Amit az életkori feltételekről tudni kell:

- Tanfolyamra felvehető az, aki az előírt életkort betöltötte, (17 év, vagy annál 6 hónappal fiatalabb)   Elméleti vizsgára bocsátható, aki az előírt életkort betöltötte, (17 év vagy, annál 3 hónappal       fiatalabb, továbbá az elméleti tanfolyamot igazoltan elvégezte).

- Gyakorlati vizsgára a betöltött 17 év szükséges! És persze ha a kötelező óraszámot levezette,  akkor  jelenthető vizsgára a tanuló!

MOTOROS KATEGÓRIÁK

Csak az életkori feltételek alakulnak másképp a különböző kategóriáknál. Az itt is igaz, hogy az előírt életkornál 6 hónappal fiatalabb hallgatót iskolázhatjuk be tanfolyamra, 3 hónappal korábban tud elméleti vizsgát tenni, mint ahogyan az előírt életkort betöltené, de a gyakorlati vizsgán már szükséges az előírt betöltött életkor. Tehát:

A1

16 életév

A

24 életév


Köszönöm az érdeklődést, ha még több információra van szüksége, az elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére!

ÚJ VAN+ AUTÓSISKOLA

Online jelentkezés

Személyes adataid

Melyik tanfolyamra jelentkezel?

Melyik dátumra jelentkezel?

KAPCSOLAT

06 20 3226-225

06 72 226-229

info@ujvanplusz.hu

Facebook

Pécs, Alkotmány u. 3

TÉRKÉP